AĞRI / DİYADİN - Diyadin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Diyadin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Göl Mah. Kaymakam Özgür Azer Kurak Cad. Diyadin/AĞRI
Vizyon
Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.
Misyon
Mutlu, Özgüvenli, Başarılı, Araştırmacı, Sorgulayan, İletişim Becerileri Gelişmiş, Ekip Çalışmasına Yatkın, Eleştirel ve Yaratıcı Düşünen, Kendi Öğrenmesinin Sorumluluğunu Üstlenen, Öğrenmenin ve Gelişmenin Keyfine Varan, Öz Disiplin Sahibi, Güçlü ve Zayıf Yönlerinin Farkında Olan, Yeniliğe ve Gelişime Açık, Başkalarının Gereksinimlerine Duyarlı, Hak, Adalet, Sorumluluk, Dürüstlük ve Doğruluk Kavramlarını İlke Edinmiş, Kendi Kültürünü Özümsemiş, Farklı Kültürlerin Görüş ve Değerlerine Saygı Duyan Dünya İnsanları Yetiştirmektir.
Kömür Kaloriferli Isınma
Ulaşım
ilçe otobüsleri vardir.Saat başı araç bulunabilmektedir. Bunun dışında Diyadin yol ayrımından Doğubayazıt ve Iğdır üzerinden geçen araçlar ile de şehir merkezine ulaşım mümkün olmaktadır.
Göl Mahallesi Diyadin Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçe merkezine yürüyerek 25 dakikada araç ile 5 dakikada ulaşılabilmektedir. İl merkezine uzaklık yaklaşık 50 km olup ilçe otobüsleri ile bir saatte ulaşılabilmektedir.